Thursday, November 25, 2010

Abaikan apa ku kata ni...

Photo credit: Google
*sigh....sigh....sigh....n keep on sighing* :(

I am not good in self-stress handling....I mean....really really reallyyyy not good...*sigh* (again?!) ...this lately, the ladies room in 'hive-of-mess" has become a very good companion...because that's the only place where I don't see 'cicak mengkudung'..huh, what ever the lizard name is...what I mean is the kind of lizard that can match it's skin color according to the environment..for some ppl, this kind of cicak is beautiful because they can only see the cicak change color...others who..ehemm...'so-called' already knew this cicak...i mean when they see the true color...it is so UGLY!....I mean UGLY -TOTALLY UGLY! *duhh...can't believe I'm so pissed off!*

Apa aku buat di ladies room?....huh...melepas apa yg ptt la...selain kumbahan, dgn geram2 n rasa pissed-off skali ku lepas...sambil flush jamban aku berkata,'babai, pergi lah kau jauh2'...even tangis pn ku lepas skali kt situ...:p... yep, im a cry baby...F-Y-I....kekadang, rasa marah yg aku  xblh nk lepaskn akan terkeluar ikut mata...kenapa? aku pn xpaham. L-O-L! -oh-so-drama-queen-of-me!

Back to this 'cicak' issue...O-M-G!!!!...xmampu aku nk kata apa2...kalo jenis manusia ada kategori 2 alam...mmg cicak ni kategori tu kot...erk? cicak 2 alam ker? bkn biawak ek yg 2 alam...W-E la...! sekarang ni aku ada sipi2 'panggilan kesihatan'..tapi aku kena put on hold dulu panggilan tu...ayat put-on-hold tu pun datang dari cicak mengkudung ni jugak la..aku pulak sanggup put-on-hold ni semua demi cicak la..n of course untuk diri aku and 'askar-askar seangkatan' yang lain jugak..apapon yang pasti cicak dapat nama lebih la...ye la, sapa la ku...aku ni sekadar lebah kecik je..kalo sengat pon, rasa mcm kena gigit nyamuk je..Tgk la skrg...cicak ni ada byk masa nk prepare water color utk mewarnakan diri sndr nnti...askar2 ni jugak la yg nnt dia minta tolong cover dia sementara dia tgh mewarna diri sendiri..aku pula seekor lebah kecik yang xde special color hanya mampu berharap agar dapat menahan diri dari mencari ladies room tempat melepas apa yang xpatut. :(

oh, B-T-W...ada aku mengata sapa2? jgn prasan ye..aku mengata cicak mengkudung je...*karang dpt email merah pulak :p tak kuase I nk layan*

Dgn ini, secara rasmi nya aku mengumumkan...aku dh kembali tenang...so blh kembali berjenaka dgn aku...  (pelik tak aku ni? :p) - ...'cause I'm a freak, baby..come on *singing like lady gaga* L-M-A-O!

ok, that's all folks...G-T-G...for whoever read this till the end...T-Y kerna layan je rapuan aku...F-F-T-N!


p/s - yg xreti acronym..google je... lg xpaham apa aku ckp? abaikan...ia hanya rapuan semata-mata :p 
L-S-H-C-C-O-M-N-A-I-W-E-D-A!



~xoxo~
mysignature
Bookmark and Share

4 comments:

Tiq said...

errrr...bersabar eh? hehe it's ok..sometimes u just need to let it out. XOXO

JoEtheL said...

haha...sistah...when i read it back..i dont even understand what am i saying...LOL! simply taip jak...huii tensi btl...

Rachel Kristy said...

fuh...tension sgt ka??? hehehe when i read ur blog mcm poem plk...ehhehe..byk tersurat n tersirat..but wat i understand is u really tension wif somebody..
heheeh..relax ko sna...:)

JoEtheL said...

LOL! funny la bl baca blk pos ni..remind me back of how i feel yesterday.. ROTFL...